Poppy Grace Mate is een populair merk dat in de jaren zeventig in Japan werd opgericht. In die tijd ging het percentage autobezitters in dat land rap omhoog, waardoor ook de vraag naar voertuigaccessoires snel steeg. De eerste Poppy-luchtverfrisser werd ontwikkeld door het bedrijf DIA-chemical en vond in 1987 haar weg naar de openbare markt. Sindsdien is Poppy Grace Mate marktleider over de hele wereld. Wil jij weten waar je het beste een Poppy-luchtverfrisser kunt kopen? Dat lees je in dit artikel. (Hint: het antwoord staat ook in de titel.)

Wat zijn de voordelen van een Poppy-luchtverfrisser in je vrachtwagen?

  • Altijd een frisse truck;
  • Makkelijk op je dashboard te bevestigen met een dubbelzijdige tape;
  • Gaat 3 tot 6 maanden mee;
  • De sterkte van de geur is eenvoudig zelf te bepalen.

Wat voor Poppy-producten kun je bestellen?

Wereldwijd zijn flesjes Poppy-luchtverfrisser vooral onder vrachtwagenchauffeurs erg populair. Maar wist je dat je een Poppy-geur ook gewoon aan je achteruitkijkspiegel kunt laten bungelen? De geurhangers van Poppy hebben niet alleen een krachtig aroma, maar zijn ook op visueel gebied een fraaie toevoeging aan je vrachtwagen. Poppy biedt daarnaast ook een aantal coole gadgets, zoals stijlvolle LED-lampjes. Voor welk product ga jij?

In welke winkel kun je de producten van Poppy Grace Mate het beste kopen?

Al jouw Poppy Grace Mate-producten en andere truck accessoires kun je het beste aanschaffen bij Truckjunkie. In deze webshop vindt je alles wat je nodig hebt om van jouw cabine je tweede woonkamer te maken. En omdat jij als chauffeur vaak onderweg bent, kun je je bestelling eventueel bij het fysieke bedrijf in Gemert ophalen. Je ervaart dan meteen een tof fotomoment met het Truckjunkie-logo. Helemaal Instagram-waardig! Wacht dan ook niet langer en bestel al je Poppy-producten vandaag nog in de webshop van Truckjunkie.