Kinderkleding valt op! Door de leuke prints en felle kleuren maakt kinderkleding je altijd vrolijk. De stoere en speelse designs vallen bij zowel kinderen als ouders in de smaak. Kinderkleding is dan ook de favoriete aankoop tijdens een dagje winkelen met het gezin. Door kinderkleding in jouw winkel te verkopen, trek je mensen. Wil jij daarom mooie kinderkleding inkopen voor jouw winkel of keten? Dan ben je bij M.G. van Meel B.V. aan het juiste adres. Deze groothandel met ervaring in textiel levert kinderkleding van een hoogwaardige kwaliteit, waarmee je voor jouw winkel een schitterende kinderafdeling inricht. In dit artikel vertellen we je meer over kinderkleding en over de producten van M.G. van Meel B.V.

Wat maakt M.G. van Meel B.V. bijzonder?

M.G. van Meel B.V. is een Nederlandse textielgroothandel die zich focust op innovatie, vernieuwing en duurzaamheid. Ook de ecologie (de wisselwerking tussen organismen en hun omgeving, zoals voor mensen de invloed van CO2-uitstoot op het milieu) is voor de experts bij M.G. van Meel B.V. heel belangrijk. Daarom werken zij samen met betrouwbare fabrikanten en garanderen zij textiel die wordt gemaakt met aandacht voor mens, milieu en kwaliteit. Duurzaamheid als focus is echter niet het enige wat M.G. van Meel B.V. ten opzichte van andere groothandels opmerkelijk maakt. Door samen te werken met de experts ervaar je vele voordelen: 

  • M.G. van Meel B.V. heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare vakspecialisten;
  • De textielgroothandel levert hoge kwaliteit voor een voordelige prijs;
  • Het bedrijf heeft een aantal succesvolle eigen merken op de markt gebracht, zoals Fun2Wear, Funderwear en Frogs and Dogs;
  • Naast de inkoop van textielproducten zoals kinderkleding en rompertjes) ondersteunt M.G. van Meel B.V. je bij het uitbrengen van een eigen kinderkledinglijn of private label.

Schattig en comfortabel

Als je kinderkleding in je kledingwinkel of kinderspeciaalzaak verkoopt, dan mogen pyjama’s natuurlijk ook niet ontbreken. Je maakt je assortiment helemaal compleet met een leuke politie-pyjama of brandweer pyjama van Fun2Wear, of een schattige, eerlijke en duurzame babypyjama van Frogs and Dogs. Het is belangrijk dat een pyjama comfortabel zit, en dat is bij dit laatste merk zeker het geval. Babykleding van Frogs and Dogs heeft geen harde naden, heeft makkelijke sluitingen en is gemaakt van ultrazacht katoen. Kortom, door de kinderkleding van de merken van M.G. van Meel B.V te verkopen, blinkt jouw winkel of keten uit in de wereld van kindermode!