Wanneer je van plan bent om een nieuw bed aan te gaan kopen zal je tot de vaststelling komen dat er op de markt eigenlijk een onderscheid dient te worden gemaakt tussen twee verschillende mogelijkheden. Om te beginnen zijn er de standaard bedden. Voor deze exemplaren geldt dat ze specifiek worden vervaardigd om aan de wensen van zoveel mogelijk mensen op z’n minst voor een stukje tegemoet te kunnen komen. Dat is anders bij de maatwerk bedden. Voor deze exemplaren geldt dat ze altijd specifiek op maat van jouw wensen worden gemaakt. Gaat jouw voorkeur hiernaar uit? Dan kan de keuze voor een Schramm bed al vrij snel zijn gemaakt.

De ideale keuze bij de voorkeur voor een elektrisch verstelbaar bed

Er zijn best een aantal uiteenlopende keuzes die je zal moeten maken bij het aanschaffen van een nieuw bed. Eén van de eerste keuzes heeft te maken met het feit of je kiest voor een exemplaar dat manueel verstelbaar moet zijn of voor een exemplaar welke elektrisch verstelbaar moet zijn. Voor zeer veel mensen geldt dat ze vandaag de dag beschikken over een voorkeur voor deze laatste optie. Als dat eveneens geldt voor jou zal je kunnen vaststellen dat de keuze voor een Schramm bed al snel zal zijn gemaakt. Voor dit bed geldt namelijk dat ze steeds zowel op bekken- als op schouderhoogte in hoogte verstelbaar is. Dat is uiteraard voor velen zeer mooi meegenomen.

Een stoffering op maat van jouw wensen

Vandaag de dag wordt er door mensen meer dan ooit aandacht besteed aan alle verschillende onderdelen waar hun (toekomstige) bed over beschikt. Dit betekent concreet dat er in eerste instantie natuurlijk rekening wordt gehouden met de kwaliteit van het bed. Daarnaast is het zo dat echter ook de uitstraling evenals de onderhoudsvriendelijkheid ervan belangrijke aandachtspunten zijn. Voor een Schramm bed geldt dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om te kiezen voor een strakke stoffering of een bedrok exemplaar. In ieder geval kan je er op rekenen dat de stoffering altijd afneembaar is waardoor ze op een zeer efficiënte manier kan worden schoongemaakt. Nog een extra voordeel is terug te vinden in het feit dat er altijd sprake is van een ambachtelijke stoffering. Ook wat dit betreft wordt de meerwaarde van je keuze voor een Schramm bed meteen duidelijk. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de uitstraling zit duidelijk helemaal goed. 

Een Schramm bed, altijd een prima keuze voor in jouw slaapkamer!

Het is niet meer dan logisch dat veel mensen in de praktijk alleen maar genoegen willen nemen met het meest optimale slaapcomfort. Door te kiezen voor het kopen van een standaard bed is de kans echter ontzettend klein dat je daar ook daadwerkelijk op zal kunnen rekenen. Gelukkig heb je eveneens de mogelijkheid om te kiezen voor het kopen van een bed van het merk Schramm. De keuze voor een Schramm bed zorgt er in de praktijk dan ook voor dat je altijd over de hele lijn bent verzekerd van een directe meerwaarde voor jouw nachtrust. Hetzelfde valt te zeggen over een Kuperus bed kopen: zo zorg je eveneens voor een directe meerwaarde voor jouw nachtrust!