Ben jij nog op zoek naar een goede stel sneakers? Dan moet je natuurlijk wel met een aantal dingen rekening houden. Lopen ze lekker? Gaan ze lang mee? Gaan ze nog wel mee met de mode van nu? Dat zijn allemaal dingen waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van een nieuwe stel sneakers. Hier heb ik een aantal geweldige heren sneakers voor je uitgekozen!

 

Dé laatste trend van nu: Adidas Ozweego

Adidas is al decennia lang een grote speler in de modewereld en doet het nog steeds goed. Het merk heeft onlangs nieuwe sneakers uitgebracht en iedereen is er dol op: de Adidas Ozweego. Deze heren sneakers hebben velen doen verrassen met het vernieuwende uiterlijk van de sneakers. Het omschrijft zich als een combinatie van retro details met futuristische tech. Deze sneakers zijn erg licht en lopen onwijs lekker. Dit is een van de redenen waarom we er zo dol op zijn. Oók heeft de Adidas Ozweego iets opvallends. De grijze details op de sneakers zijn namelijk lichtgevend in het donker en trekt zo alle aandacht. Deze sneakers zijn de perfecte combinatie van trendy, comfort én kwaliteit. De Adidas Ozweego’s zijn in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar.

 

De oversized sneaker: Alexander McQueen

Alexander McQueen heeft een sneaker op de markt gebracht, waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen: de Overized Sneaker. Deze heren sneakers zijn al een tijdje in trek bij de heren, maar ook de dames zijn er dol op. De sneakers staan bekend om de zolen die in verhouding groot zijn en dus opvallen. Deze stijlvolle oversized sneakers van Alexander McQueen zijn gemaakt van kalfsleer. Inmiddels zijn de sneakers in veel verschillende varianten verkrijgbaar, met zo ook varianten in andere kleuren, printjes, bedekt met glitter én in fluweel. Verder lopen ook deze oversized heren sneakers onwijs lekker en zijn ze met veel verschillende outfits te combineren.

 

Topkwaliteit maar toch betaalbaar: Mason Garments

Het kan zo zijn dat je nog niet van het merk hebt gehoord, maar dan wordt het nog wel eens hoog tijd! Mason Garments sneakers zijn namelijk sneakers die luxe uitstralen, maar die toch betaalbaar zijn. Dat was ook de motto van de ontwerper van de sneaker: exclusief maar toegankelijk. Deze luxe sneakers kunnen het beste gedragen worden met een simpele outfit, hiermee komen de sneakers het best tot zijn recht volgens de ontwerper zelf. De sneakers van Mason Garments zijn echte musthaves en zijn in veel verschillende designs verkrijgbaar.