Voorheen associeerden veel mensen comfortabele schoenen met oubollige dingen die eigenlijk onder geen één outfit matchen, maar tegenwoordig gaat dat allang niet meer op. De schoenen verliezen langzaam aan het imago van makkelijke schoenen voor moeilijke voeten. Elke voet heeft namelijk baat bij een comfortabele schoen. Je herinnert je vast nog wel een avond waarop het een verademing was dat je na een lange dag eindelijk je hakken of enkellaarsjes uit kon trekken. Als het op onze voeten aankomt, verkiezen we uiterlijk vertoon massaal boven comfort. Is dat niet gek? Onze voeten moeten ons immers ons hele leven overal naartoe brengen. 

Dus waarom doen we ze niet iedere dag een plezier met een goed zittende schoen? Bij Meijerink Schoenen zijn ze het daar helemaal mee eens en verkopen ze niets anders dan comfortabele schoenen – en dan wel alleen de trendy modellen natuurlijk. In dit blog bespreken we een paar merken uit hun assortiment.

Comfortabele hakken

Is het niet de droom van elke vrouw om een pump, sandaal, ballerina of laars te vinden waar je het de hele dag op volhoudt? Het merk Gabor heeft het. Dit merk is namelijk gespecialiseerd in dit soort damesschoenen, maar dan wel de varianten waar je achteraf geen vervelende pijntjes van ervaart. Voor iedere schoen ontwikkelen ze een speciale leest waardoor een goede pasvorm gegarandeerd wordt. Ook voor vrouwen met steunzolen zijn deze schoenen perfect, omdat de meeste modellen een uitneembaar voetbed hebben. 

Zo licht als een veertje

Ben je op zoek naar luchtig schoeisel voor tijdens de zomermaanden? Kijk dan ook zeker even naar de nieuwe collectie sandalen van het merk Wolky. Alle schoenen van dit Nederlandse merk hebben een verend voetbed gemaakt van kurk en memory foam. Hierdoor heb je het gevoel alsof je, heel toepasselijk, op wolken loopt. De rest van de schoen is gemaakt van zacht leer, waardoor de schoenen vanaf de eerste keer dragen gelijk erg comfortabel zitten. Ook hier is het voetbed uitneembaar en dus steunzolenproof. Naast Wolky sandalen heeft het merk nog veel meer modellen in de collectie, zoals sneakers, laarzen en hakken. Al benieuwd of er een mooi en passend paar voor jou tussen zit?