Ben je op zoek naar een unieke en spannende teambuilding activiteit? Zoek dan niet verder dan Kartkings! Bij KartKings bieden we een onvergetelijke kart-ervaring die jouw team dichter bij elkaar zal brengen en je teambuilding doelen zal bereiken.

Karting is niet alleen een geweldige manier om de competitieve geest aan te wakkeren, maar het is ook een geweldige manier om samen te werken als een team. Onze tracks bieden een mix van bochten, rechte stukken en uitdagende hindernissen om te navigeren. Elk lid van het team zal moeten samenwerken om de kart over de baan te sturen en de tegenstanders te verslaan.

Bij KartKings bieden we verschillende karting-arrangementen aan die geschikt zijn voor teams van alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een leuke dag vol adrenaline met je collega’s, of  wilt werken aan teambuilding-vaardigheden, wij hebben het juiste pakket voor jou.

Waarom kiezen voor KartKings? 

  • Ons standaard arrangement is geschikt voor teams van maximaal 12 personen en omvat een warm welkom en veiligheidsinstructies, een kart-sessie van 10 minuten per persoon en een heerlijke maaltijd achteraf om de teambuilding-ervaring compleet te maken.
  • Maar als je op zoek bent naar iets speciaals voor jouw team, dan hebben we ook verschillende andere pakketten beschikbaar. Ons VIP-arrangement omvat bijvoorbeeld een volledige dag van karting, inclusief een uitgebreide lunch en een teambuilding activiteit voorafgaand aan de race. Of je kunt kiezen voor ons bedrijfsarrangement, dat niet alleen een kart-sessie omvat, maar ook een vergaderruimte en catering voor teamvergadering. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw team een onvergetelijke dag zullen hebben bij KartKings.
  • Onze tracks zijn ontworpen om de beste ervaring te bieden voor elk niveau van rijder, van beginners tot ervaren coureurs. We hebben professionele instructeurs beschikbaar om voor het begeleiden van teams en te zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen.
  • Maar naast de spanning en sensatie van de race, biedt karting ook waardevolle leermogelijkheden voor teams. Karting vereist communicatie, samenwerking en strategie, en deze vaardigheden kunnen worden toegepast in de zakelijke wereld en in andere team omgevingen.
  • Karting bij KartKings kan ook dienen als een geweldige manier om de teamdynamiek te veranderen en de samenwerking te verbeteren. Door het creĆ«ren van een uitdagende en leuke omgeving, kunnen teamleden hun grenzen verleggen en samenwerken om doelen te bereiken.
  • Onze karts zijn van de hoogste kwaliteit en worden regelmatig onderhouden om een veilige en plezierige race-ervaring te garanderen. We hebben ook een breed scala aan karthelmen beschikbaar, inclusief kindermaten, om ervoor te zorgen dat elke deelnemer een perfect passende helm heeft. Veiligheid is onze hoogste prioriteit bij KartKings, en we zorgen ervoor dat al onze gasten zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun karting-ervaring.

Dus waarom wachten? Boek vandaag nog uw karting-ervaring bij KartKings en zie hoe jouw team samenwerkt en plezier heeft terwijl ze racen op onze uitdagende baan. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om u te helpen bij het plannen van jouw volgende teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of beloning evenement. En vergeet niet een perfect passende kart helm te kiezen voor de beste veiligheidservaring.