Heb jij al bepaald waar je komende zomer heen wilt? Nu je vakantiegeld (bijna) binnen is en de temperaturen hier in Nederland weer stijgen, begint het wellicht weer te kriebelen. De tijd van het bladeren door een overzichtelijke brochure heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een uitgebreid en overweldigend online aanbod. Hoewel dit natuurlijk een luxe is, brengt het ook vaak keuzestress met zich mee. Wordt het een roadtrip door Zweden? Snorkelen in Egypte? Een retreat in Indonesië? Of naar dat relaxte vakantiehuis in Frankrijk met een zwembad? In dit artikel zoomen we in op dat laatste.

Veelzijdig Frankrijk

Frankrijk, een geliefd vakantieland onder de Belgen. Naar redenen daarvoor hoeven we niet te zoeken: met de auto ben je er zo, de temperatuur is er net wat aangenamer, de kustlijn is er prachtig en het binnenland kent vele pittoreske dorpjes. Zowel de cultuurliefhebber als de fijnproever kan er zijn hart ophalen. Dus of jouw voorkeur uitgaat naar shoppen, de natuur verkennen of op het strand liggen, in Frankrijk kan het allemaal!

De perfecte uitvalsbasis

Bij het ondernemen van al die activiteiten is het fijn om een vaste uitvalsbasis te hebben, zeker als je met een vriendengroep of het gezin op pad bent. Een vakantievilla op een vakantiepark in Frankrijk biedt je de mogelijkheid om eenvoudig de hele regio te verkennen. Behoefte aan een rustdag tussendoor? Ook dan biedt een vakantievilla uitkomst door de ruimte en de privacy van zo’n huis. Zijn de kinderen mee? Het animatieteam vangt ze met liefde op, zodat jij rustig je boek kunt lezen op de veranda. 

De nodige afkoeling

In Frankrijk schijnt de zon meestal volop. Een beetje afkoeling op z’n tijd is daarom vaak welkom. Gelukkig beschikken de vakantieparken in het land van baguettes en wijn vaak over een heerlijk zwembad waar je de hele dag goed kunt toeven. Wil je voor het ultieme vakantiegevoel gaan? Dan kun je ook een huis met privézwembad overwegen. Rustig dobberen op een opblaasbedje, een duik nemen wanneer jij dat wilt en ongestoord bijbruinen op de rand van het zwembad, met een privézwembad doe je dat allemaal wanneer jíj́ daar zin in hebt.