Wanneer je veel op de Ipad zit te werken kan het de moeite lonen om opzoek te gaan naar een Ipad toetsenbord.

Het grote voordeel van het gebruiken van een los toetsenbord is dat het typen een stuk sneller en makkelijker gaat. Zeker bij het schrijven van teksten of lange e-mails kan je een hoop tijd besparen op deze manier!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Ipad toetsenbord?

Hieronder staan enkele, handige, tips die je mee kunt nemen wanneer je een nieuw toetsenbord voor je Ipad wilt gaan kopen.

  1. De juiste indeling.

Hoewel het vrij standaard is kan het voorkomen wat sommige toetsenborden een andere indeling hebben. De meest gebruikte indeling is de QWERTY indeling.

Deze is zeer handig in gebruik en het is dan ook zeker aan te raden om een toetsenbord met deze indeling aan te schaffen.

 

  1. Batterij

Ook is het handig om op te letten dat de batterij een lange gebruiksduur heeft.

Vaak gaat dit samen met een sleep functie die het toetsenbord in een energiebesparende stand zet wanneer deze niet wordt gebruikt. Niets is namelijk vervelender dan het toetsenbord te willen gebruiken en er vervolgens achter te komen dat de batterij leeg is!

 

  1. Bluetooth

Ook is het erg handig om voor een bluetooth Ipad toetsenbord te kiezen.
Hiermee heb je namelijk nooit last van onhandige draden!

Uiterlijk

Ook speelt het uiterlijk van het toetsenbord natuurlijk een rol bij de aanschaf.
Ten slotte is de Ipad een hartstikke mooi apparaat.

Zelf ben ik van mening dat een klein en dun toetsenbord (slim) het beste bij de Ipad past qua uitstraling. Om het nog beter passend te maken kan je ervoor kiezen om een wit met zilver toetsenbord aan te schaffen zodat deze nog beter met je Ipad Matcht!

Heb je een toetsenbord bij je tablet nodig?

Tot slot de vraag; heb je eigenlijk wel een toetsenbord nodig bij je tablet?

Het antwoord hierop is vrij simpel: Nee, je hebt geen toetsenbord “nodig” maar het kan zeker de gebruikservaring verrijken!

Dus dan een vraag aan jou: waarom zou je geen draadloos toetsenbord aanschaffen?