Wat is er fijner als een actieve vakantie. De outdoor camping Barvaux in de Belgische Ardennen is daar een mooie gelegenheid voor. Niet alleen ben je actief bezig maar je kunt daar ook genieten van een mooie omgeving. De camping zelf ligt mooi gelegen in een vallei, direct aan de rivier de Ourthe in Barvaux. Dichtbij Durbuy. De Camping beschikt over 100 plaatsen waar het heerlijk is om te vertoeven. Of je nu als groep gaat of als eenling je zult een zeer actieve vakantie daar beleven. Ben je gewoon een actieve familie of sportieveling kun je daar terecht. Maar deze mooie camping met zijn arrangementen is ook heel geschikt voor schoolkampen.

Welke activiteiten worden er georganiseerd?

Zo kan je op de outdoor camping Barvaux in de Belgische Ardennen een survivaltocht beleven. Er zijn arrangementen waar je met de fiets weg kunt. Zoals een tocht met een mountainbike of racefiets. Er zijn sportevenementen wat wordt gegeven onder leiding van instructeurs. Of je nu als school er komt of als gezin. Er is zoveel te doen dat jij je nooit zult vervelen. En wil je gewoon alleen op pad dan zou je kunnen kiezen voor te gaan wandelen of te fietsen. Met de E-bike onderweg zijn en van de natuur genieten is ook een leuke actieve bezigheid.

Waar een goede E-Bike vinden voor je avontuur?

Op de outdoor camping kun je natuurlijk fietsen huren, maar dat kan soms wel prijzig worden zeker als je een groot gezin bent. Dan zou je kunnen denken om toch voor een betaalbare E-bike te gaan. Wat belangrijk voor jou is welke fiets voor jou goed is. En dan kun je altijd kijken naar een E-bike die door de elektrische fietsen test 2020 is gekomen. Deze zijn dan goedgekeurd en daardoor weet je altijd dat je veilig zult fietsen. Maar huren is ook een optie.

De Amslod E-Bikes

Het zou kunnen zijn dat je niet weet welke E-bikes voor jou en je gezin geschikt zijn dan is er de mogelijkheid om eens te kijken op de website van Amslod. Je hebt dan de mogelijkheid om reviews te lezen over hun E-bikes. Enige wat je alleen hoeft te doen is te kijken naar de  Amslod Fietsen consumenten review waar je al jouw informatie zou kunnen vinden over de E-bikes.

Vakantiearrangementen op Outdoor Camping Barvaux

Er zijn verschillende arrangementen die je kunt boeken op de camping. Je kunt kiezen voor all-in arrangementen maar ook kun je elke activiteit los boeken. Zo zal je altijd een ideale vakantie hebben. Om mee te doen aan de arrangementen is het verstandig deze op tijd te boeken. En wil je niet meedoen aan activeiten kun je vanaf de camping zelf eropuit gaan. Als je wilt gaan met je E-bike dan kijk eens naar de Amslod damesfietsen review om jouw fiets te vinden. Maar wil je liever wandelen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Genieten zul je zeker kunnen in het natuurrijke landschap van de Belgische Ardennen.